Sista jobbinsatsen i Göteborg

(2019-12-18)

Då var sista mötet inom "Vinnova Verklighetslabb Sahlgrenska" över och det bär åter hemåt till södra marker.

Slutrapporterna är i grunden färdiga men behöver fortsatt finslipas i texten, vilket kommer genomföras i mellandagarna. Kommer när slutrapporten är färdig att dela den i de sociala kanaler jag har. Väldigt stolt över de resultat vi lyckats få fram, även om vi inte lyckades mäta allt vi egentligen önskade från början. Efter nyår kommer jag fortsatt studera master i eHälsa med 50% hastighet. Övriga 50% kommer jag nu jobba på ett privat företag, vilket innebär att jag kommer avsäga mig alla nuvarande uppdrag i offentlig verksamhet. Det känns spännande och lite läskigt att ta steget ut ifrån sjukhuset, men kommer med stor sannolikhet gå väl.