Första testet av MatAppen genomförd & eHälsopub i VGR, vilken dag!

(2018-11-21)

Då är man snart åter hemma, efter att nu varit på resande och jobbande fot i 18 timmar! Dagen inleddes med tidigare planerat test av MatAppen, vilket vi utvecklat med finansiering av Innovationsfonden nu under 2018. Så otroligt spännande och häftigt att äntligen få något att ta på, vi är nu så nära. Två veckor kvar innan det vi använde idag ska vara klart för att köras i verksamheten. Som med det mesta elektroniska finns det alltid barnsjukdomar och detta tillfälle var definitivt inte ett undantag, allt som kunde gå fel gjorde det, men med stöd från involverade företag kunde vi tillslut få upp MatAppen på patientplattorna. Det blev lite anmärkningar men definitivt inget som inte borde med enkla medel gå att justera.

Vidare spenderades kvällen på Gothia Towers och eventet eHälsopuben initierat av Vitalis och VGR. Med afterwork tema och nätverkande på agendan, senare tiden varit på likande evenemang men då initierat av företag, men detta var en otrolig blandning av både små och stora företag samt personal från olika nivåer ifrån offentliga verksamheten. För en lång stund glömde jag definitivt bort tiden i de intressanta och högaktuella diskussionerna, nästan så att jag höll på att missa tåget hem.

Nu däremot är kroppen ikapp och jag kommer nog somna gott inatt efter en händelserik dag, nu väntar "Framtid Värstra Götaland" och i nästa år Vitalis, väldigt laddad inför dessa men framförallt spänd på vad 2019 kommer ge för utmaningar.